GØR VENLIGST VINDUET BREDDER
ELLER VEND TABLET HORIZONTALT

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Kære kunde,
Grundet Corona restriktioner skal detailbutikker som vores holde lukket for besøgende kunder I perioden frem til den 28. februar.
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 7512 5600 eller på mail nr@beoesbjerg.dk , hvor vi klar til at hjælpe og vejlede.

Vores dygtige montører fra WUAV AS klarer evt. levering og montering hjemme hos dig efter nærmere aftale.

Du kan bestille varer til afhentning enten direkte via ovenstående kontakt eller du kan handle trygt her i vores webshop. Vi afsender alle ordrer indenfor 24 timer, fra bestilling og sender den helt fragtfrit til din privatadresse eller pakkeshop.

Vi glæder os til at høre fra dig selv om vi er i en ændret situation under Corona tiden for os alle.

Bang & Olufsen Esbjerg er en rendyrket Bang & Olufsen butik og vi har gennem de sidste 27 år arbjedet med salg og service af Bang & Olufsen produkter og har derfor telegnet os en stor viden og erfarring med sammenkobling og muligheder med Bang & Olufsen også selv om det hele ikke er erhvervet på én gang.

Vi har også altid et et stort udvalg af brugte Bang & Olufsen produkter, som er efterset og testet og sælges med 24 måneders 100% garanti og service.

Vi har den den opfattelse at det skal være samme fornøjelse at købe et brugt Bang & Olufsen produkt som et nyt Bang & Olufsen produkt.

Vi har alle gennemgået alle kurser hos Bang & Olufsen og kan derfor give dig en god oplevelse og vores erfaring kan give dig den perfekte løsning på dine ønsker.