GØR VENLIGST VINDUET BREDDER
ELLER VEND TABLET HORIZONTALT

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Kære kunde,
Grundet Corona restriktioner skal detailbutikker som vores holde lukket for besøgende kunder I perioden frem til den 28. februar.
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 7512 5600 eller på mail nr@beoesbjerg.dk , hvor vi klar til at hjælpe og vejlede.

Vores dygtige montører fra WUAV AS klarer evt. levering og montering hjemme hos dig efter nærmere aftale.

Du kan bestille varer til afhentning enten direkte via ovenstående kontakt eller du kan handle trygt her i vores webshop. Vi afsender alle ordrer indenfor 24 timer, fra bestilling og sender den helt fragtfrit til din privatadresse eller pakkeshop.

Vi glæder os til at høre fra dig selv om vi er i en ændret situation under Corona tiden for os alle.

GOLDEN COLLECTION BY BANG & OLUFSEN

I år fejrer vi vores 95-års jubilæum med en emotionel hyldest til vores traditioner for uforglemmelig lyd, ikonisk design og solidt håndværk.

I løbet af de sidste 95 år har vi udviklet produkter, der er indbegrebet af ikonisk, klassisk og tidløst design, håndværk og teknologi. Det var det, der definerede os, da vi startede, og det er stadig vores drivkraft.

Gold er et symbol på luksus og er en farve med mange udtryk fra det meget mættede og prangende til det mere bløde og underspillede.

Den guldnuance, der passer bedst til Bang & Olufsens tidløse appel, er blød, let og minimal i sit udtryk.

Vi kan nu tilbyde vores design i en ny farvekombination i Gold Tone, Sand og Light Oak, der giver et luksuriøst og raffineret skandinavisk udtryk.

BEOSOUND A1 2nd Gen.

Bærbar Bluetooth-højttaler med et eksklusivt børstet aluminiumsgitter og en blød og meget taktil base.

BEOPLAY E8 3rd Gen

Beoplay E8 3. gen. er førende i markedet på batterikapacitet. Med 7 timers afspilningstid fra høretelefonerne og mulighed for yderligere fire opladninger i etuiet har Beoplay E8 3. gen. en afspilningstid på op til 35 timer ved moderat lydstyrke.

Beoplay A9

Trådløs, ikonisk designhøjttaler med en golden anodiseret metalramme og lyst stof, der passer ind i ethvert hjem.

Beoplay H95

Vi Fejrer 95 års historie inden for lyd, design og ekspertise i håndværk. Beoplay H95 er skabt til den ultimative lydoplevelse med langvarig komfort og effektiv aktiv støjdæmpning.

Beosound 2 GVA

Kraftfuldt højttalersystem med anodiseret aluminium og markante kontraster, der fremhæver de børstede linjer.

Beosound Balance

Er designet til at stå op mod væggen på en hylde eller et sidebord, med en imponerende stor lydoplevelse i forhold til højttalerens størrelse.

Beovision harmony
&
Beolab 90

Lad magien folde sig ud til lyden fra den intelligente højttaler.