GØR VENLIGST VINDUET BREDDER
ELLER VEND TABLET HORIZONTALT

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Kære kunde,
Grundet Corona restriktioner skal detailbutikker som vores holde lukket for besøgende kunder I perioden frem til den 28. februar.
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 7512 5600 eller på mail nr@beoesbjerg.dk , hvor vi klar til at hjælpe og vejlede.

Vores dygtige montører fra WUAV AS klarer evt. levering og montering hjemme hos dig efter nærmere aftale.

Du kan bestille varer til afhentning enten direkte via ovenstående kontakt eller du kan handle trygt her i vores webshop. Vi afsender alle ordrer indenfor 24 timer, fra bestilling og sender den helt fragtfrit til din privatadresse eller pakkeshop.

Vi glæder os til at høre fra dig selv om vi er i en ændret situation under Corona tiden for os alle.

Book en uforpligtende demonstration i butikken, og oplev den fuldendte Bang & Olufsen verden af lyd og billede. Vi kan demonstrere hele Bang & Olufsens produktsortiment og vise dig alle de muligheder, som passer til netop dit behov og hjem.

Vi kommer naturligvis også gerne hjem til dig. Vi har mange års erfaring med komplette løsninger til hjemmet. Hvor hver enkelt detalje tilpasses dine ønsker og behov, ligefra kabelplan til din elektriker i byggefase osv. Installation og montering af vore produkter, tager vi os af, så du får den ultimative Bang & Olufsen oplevelse.

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.